Развиващ се в Торонто от 1920-те, Случаите на

...
    Развиващ се в Торонто от 1920-те, Случаите на
Коментари Харесай

Случаите на Франки Дрейк

 
 

Развиващ се в Торонто от 1920-те, „ Случаите на Франки Дрейк “ наблюдава единствената дамска детективска организация в града, която поема тези случи, които и полицията не желае да допре.  Приключенията на безстрашния екип на „ Дрейк “ частни детективи “ (DPD) не престават и в новия сезон като поемат нови завладяващи и от време на време предизвикателни случаи, които ги изправят против страховити съперници, до момента в който персоналния живот на всяка от тях става все по-натоварен.
 
Сезон 4 дебютира по Epic Drama в Централна и източна Европа във вторник, 23 март, в 22:00 часа българско време.
Видео за новия сезон на „ Случаите на Франки Дрейк “ по ТВ канал Epic Drama :

От дивата пустота до кръговете на висшето общество и от подземно кабаре до фабрика за бонбони, Франки и Труди проверяват убийства, отвличания, кражби и отравяния. Четвъртият сезон на поредицата стартира с Мери и Фло, които се впускат в игра в гората с непредвиден край.
Използвайки работата си в полицията, Мери може да преглежда полицейските досиета и да научава мнението на детективите, а Фло оказва помощ с отчети за аутопсии, научни опити и новопродобитите си медицински умения. Заети с професионалните си задания, девойките съумяват да преследват и персоналните си ползи.

В този сезон Франки е увлечена по европейски рали играч, фантазиите на Труди за дом са на път да се трансфорат в действителност, Мери си пада по несъответствуващ човек, а Фло основава семейство, само че както постоянно всички са във вихъра на рискове, безредици и интриги.
 
Видео фрагмент от  новия 4-ти сезон на „ Случаите на Франки Дрейк “:

Освен познатите лица – Франки Дрейк (Lauren Lee Smith), Труди Кларк (Chantel Riley), Мери Шоу (Rebecca Liddiard) и Фло Чаковиц (Sharron Matthews), очаквайте и фантастични посетител звезди, измежду които познати лица от Murdoch Mysteries и Schitt’s Creek.

Към цветния актьорски състав се включва и увлечението на Франки - европейският рали играч Алесандро Контендо (Johnathan Sousa), обичаният на Мери, общественият деятел и кореспондент Стивън Рейд (Ben Sanders) и племеницата на Фло, Ели (Jamie Bloch). Разбира се, с изключение на положителните, има разнородна тайфа злодеи, в това число няколко, които са доста по-близо тях, в сравнение с девойките чакат.
Новият сезон на „ Случаите на Франки Дрейк “ дава обещание огромни рискове, интриги и неспокойствие. От 23 март, всеки вторник в 22:00 часа по Epic Drama .

е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците.
Epic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+. За всички оператори, които оферират Epic Drama в мрежите си и цялостна стратегия на ТВ канала посетете
Следете и

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР